Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI




jag önskar jag kunde hitta, en film om mig, att visa dig.



(för vi bägge vet, älskling; en bild säger så mycket)



för dig att se, vem jag var. hur.

vad som egentligen hände.

för dig att stirra in i dessa ögon,

du känner som sorgsna,

och se ögonblicken som formade hålen

i mitt hjärta.



jag önskar du kunde se. för dig att förstå.

hur fort allt läker.

att du, genom ditt leende,

ditt sätt att älska,

plåstrar om min själ.



att du, redan har gett mig så mycket. hopp.

så mycket vilja.




så många drömmar.




jag önskar du kunde se, ärren blekna,

under dina fingertoppar,

all den lycka, du planterar

under min hud, i mitt sinne, på min kropp.





den lycka, som med din näring,


snart kommer stå i blom.



















Fri vers av m.ricknell
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 17:00



Bookmark and Share


  Baystream
vackra ord att ge ngn :)
2010-02-01

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell