Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VII




det är dags för förändring.

för den jag känner att släppa taget, om den mörka

delen, för att äntligen lysa klart.

dags för kärlek, att forma

mig, som nyfödd.

för ödmjukhet, att

dominera, ett om plåstrat sinne.

det är dags att se smärtan som ett

bortsprunget minne, att lära av

den, en gång så nära,

för att aldrig skada.



det är dags att se varje ny dag som en

möjlighet, varje stillsam stund som en

gåva, varje dröm som något min

styrka kan uppnå.

det är dags att titta,


med positiv blick.


dags att agera med

andra, för andra, för att

tillfredsställa.




det är dags att le.




dags att med varje ny tanke sprida glädje.

dags att uppskatta, lyfta

fram det som behagar,


öppna



mitt hjärta.










det är dags att enbart älska.
















Fri vers av m.ricknell
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 17:03



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
tycker om slingan, ja så måste det skötas, individuell ransakelse, den egna insikten som instrument mot en mer kärleksfull tillvaro, vi är naiva om vi tror att tex det politiska, eller religioner kan sköta det i vårt ställe
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell