Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tomma själ

Ser upp mot himlen och snöflingorna
blandas med mina tårar som rinner
nerför mitt ansikte

Tårar som jag för länge sedan
trodde var slut

Tårarna som är en symbol för
saknaden av dig, smärtan som finns
och lever inom mig

Jag försöker se framåt men blickar
bara bakåt

Ensamheten ekar i min tomma själ
Din röst hör jag ännu inom mig

Har gett upp mina försök att glömma
dig
Du kommer för alltid finnas här med
mig




Fri vers av Emme VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP