Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en låt av Del vikings(whispering bells) samt en tillbakablick på livet


Viskande klockor

Viskande klockor i skyn
ekot av en tid jag missat,

sitter fri nu
påtänd utav fan,

metadonet värmer
hör ekot av en ungdom,

ville allt
fick se sanningen i vitögat,

jag är ju mördare
en intellektuell konstnär i krig 94,

såren i själen
alla drömmar,

friheten kommer en dag




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 16:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Rått och mycket starkt skrivet
2010-01-31

  *Camilla*
Oj
som ett skott i bröstet
jag förblöder utan förlust
Starkt.

-Camilla
2010-01-31

  m.ricknell
mm, stark.. minst sagt.
2010-01-31

  Emme VIP
Stark...
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
mkt läsvärd och stark
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth