Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stelfrusen

Vättern är frusen

snöflingor och granar längs en stelfrusen E4a

så annorlunda men samma

för jag tänker bara på dig.




Fri vers av Karin E
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E