Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kung och fosterland!?

Dina vassa ord,
skär i mina öron.
Du skratta och,
bad mig ligga på golvet.
Bara för att du,
skulle känna dig så stor.

Jag kunde inte försvara mig,
jag kunde inte röra mig.
Du hade mig i din hand,
och jag följde minsta order.


Du sa att det var för
kung och fosterland.
Och jag, jag kunde inget
göra eller säga ifrån.
För om jag sa det,
skulle jag aldrig få
tala längre.








Fri vers av pet-flaska
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-29 21:08



Bookmark and Share


  Smultris
Vet inte riktigt vad det är... men något i din text berör mig.... berör mig djupt..

Tycker om den...
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

pet-flaska
pet-flaska