Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

Jag undrar vad livets mening är
När man inte kan få den man
håller kär

För mig är kärlek något som ont
gör
Det är nog tur att du inte detta
hör

När jag ser ett stjärnfall önskar
jag mig dig
Att veta att det aldrig kommer bli
så gör ännu väldigt ont i mig




Fri vers av Emme VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP