Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är att skoja litet med en religiös fundamentalist, som är pedofil(fiktiv text)


SPEX


Nu såg jag åter ditt bottenlösa helvete, där du låg bunden i sängen, en blodig hammare smaskade till dina läppar, ett overkligt kras av tänder som krossas, ångest, fruktan, skrattet är iskallt, fyller en pipett med kaustiksoda, 1 droppe i varje öga, fräsandet blandas med din ångest, panik, totalt mörker, du försöker skrika, jag skrattar och tänder en ciggarett, brevid sängen på bordet ligger det allehanda verktyg av kyligt glittrande kirurgiskt stål, detta kommer att bli en lång natt.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-31 17:51



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
rå och bildrik text...bra
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth