Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar och saknar

Åh vad jag dig och din röst
saknar
Den vill jag höra på morgonen
när jag vaknar

När jag vaknar tänker jag på
dig och ler
Men så slår jag blicken ner

Undrar hur det skulle vara
att vakna med dig
Nä, nu måste jag sluta drömma
och skärpa mig

Dessa drömmar om dig kommer
jag alltid ha kvar
Och alltid ha ont för att jag inte
dig har




Fri vers av Emme VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 17:55



Bookmark and Share


  peter markurth
längtan
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP