Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ljus

I nattens djup, känner du kärleken omhulda ditt väsen,

har dig i min själ,
blodet rinner

genom sönderfrätta vener
fyllda utav lust, sargade tankar minns dig,

nu
lever jag
i ditt

ljus




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-31 17:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis vad man
behöver ljuset
som tar över
bara orden
så gott en
in i lyckan
söver!
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Stort bakom är känslan jag får.
2010-01-31

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om tonen i denna dikt!
Så mycket att läsa där mellan raderna...
2010-01-31

    FinnRaggarn
Vackert Skrivet
2010-01-31

  poetryGirl
vacker
2010-01-31

  m.ricknell
vacker på sitt sätt..
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
mkt fin
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth