Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett misstag

Återigen måste vi skiljas åt
En sista kram och en mjuk
smekning på min kind

Mina tårar rinner och jag ser
dig köra iväg

Jag sätter mig i bilen men
går ut igen, tänder en cigarett,
den sista lovar jag mig

Tre cigaretter senare kör
jag sakta iväg
Mobilen ringer och jag hör
på signalen att det är du

Du liksom jag har gråten
i halsen
Du vill veta om jag kommit
iväg

Säger att du saknar och
älskar mig

I många mil är jag förblindad
av tårar
Och känner vilket stort misstag
vi just har begått

Ett misstag att åka ifrån varandra
men något annat kunde vi inte
göra

Vi vet inte när vi kan ses igen,
om några månader men kanske
inte förrän till våren

Jag ser ditt underbara leende
framför mig nu
Känner att tårarna för tillfället
slutat rinna och jag ler tillbaka




Fri vers av Emme VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, blev helt berörd av denna.. Helt underbart skrivet måste jag säga! Wow..!
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP