Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vi

Du
Jag

Älskar varandra

Du
Jag

Mår så bra när vi är tillsammans

Du
Jag

En smärtsam saknad

Du
Jag

En hopplös dröm

Du
Jag

Blir aldrig vi




Fri vers av Emme VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 19:20



Bookmark and Share


  peter markurth
kanske blir det
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP