Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösklar och avstånd

Din svallande inramning
den virvlade för vinden...

i blåstens tilltagande
varskodde, förebådade du
stormen i ditt öga

du svepte in över trösklar,
avslöjade variation och avstånd 

din inre barometer visade på orkan
osynlig för mig,

du stod på livets plattform,
tillbakalutad,

osminkad
naken

du tog sats om
varje varv per sekund,

roterade
synade

var i frusenhetens villfarelse
ett villebråd.

och tro mig...

allt du vilade på värmde
och allt det du vidrörde
brände mina fingrar,

tvärt emot vad du tänkt dig. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP