Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssande en gårdag


Kyssande en gårdag
liggande på golvet och hoppas,

att någon vidtar åtgärder
förvirring,

stormhatt
klagomål,

krut
det brinner i din kärlek,

jag släcker ej
vi kommer att dö,

på riktigt,

i varandras armar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 22:40



Bookmark and Share


  sulimaa
Desperation på något sätt...ändå vackert
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
fint..bra
2010-01-31

  Emme VIP
Du kan skriva du...
2010-01-31

  Lisa Höglund
Oj, oj, oj, älskar den! Slutet berörde rejält!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth