Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

En tanke flyger förbi
Vad gör jag här

Känner mig så ensam
Men jag är inte ensam

Vill köra de många milen
ner till dig
Bara få känna dina armar
om mig

Känna din kyss i pannan
Och höra dig viska att
allt kommer bli bra




Fri vers av Emme VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP