Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livrädd

På något sätt är jag livrädd för
att du plötsligt försvinner ur mitt
liv igen

Du säger att du behöver mig och
jag litar på dig

Ändå finns rädslan där

Vet inte hur jag ska klara mig om
du försvinner en gång till

Mitt hjärta är äntligen på väg att
läka efter 16 långa år

Så jag hoppas att du menar allvar
när du säger att du är här för att
stanna

Vi kan bara vara vänner som det
är nu
Men framtiden är ett oskrivet blad...




Fri vers av Emme VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP