Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktigt dålig titel, men så blir det om man skriver något osammanhängande


stirrar tillbaka

Blodflödet får din kind att blomma upp
Alla mina val och beslut har lett mig hit

En snudd av verklighet, det är det jag vill ha!
Ett glas krossas följt av ett skrik

Min säng är varm på morgonen men kall på kvällen
Torktumlaren hörs från källaren... Ett hummande ljud

Ett löv faller och plötsligt är det vinter, snart är det vår
Halsduken dras åt av mina händer tills den känns som en snara

Jag har sex månader kvar att leva, sen flyr jag
Ännu en spegelbild av mig själv som stirrar tillbaka




Fri vers (Fri form) av lillthuren
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillthuren