Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandning

I climbed a tree and found a woman
Jag klamrade mig tätt intill stommen

Uppe bland bladen fick jag klaustofobi
But when I opened my eyes I got to see

There on the grass
Var en fas

En fas från mitt liv
and her name was Siv

She came from my hometown
Där var jag stadens clown

Hon gav mig inte en blick
You can say that I made her sick

But now I'm over Siv
Även om hon har en stor roll i mitt liv









Fri vers av lillthuren
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-10 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillthuren