Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliter ut en vanlig dag ur tiden

Vilande nyanser i ditt hjärta
sliter ut en vanlig dag ur tiden,

dina tårar eviga
svarta,

äkta
du är en mäniska,

kvinna
drömmarna vi hade,

lager utav ensam klagan,
ditt hjärta trampat här i smutsen,

sönder
sprucket i en blodpöl,

så litet där framför mina fötter vid din gråt
subtila drömmar leker med mitt sinne,

förståndet flyr




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 00:52



Bookmark and Share


    tigertänder
jätte bra!
2010-02-12

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-01

  Feminaz
mkt bra!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth