Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är evighetens kyssar

Världen skriker i mitt bröst
ditt huvud nära evig kyss i natten,

vi är de som lever nära kärleken
din kropp,

vidrör
tar dig sakta,

vi är evigheten i din dröm om kärlek
du är min i ljuset nu,

ser ditt öga skälva
skrika,

andas
efter min kärlek i ditt kön genast,

vi älskar vilt
länge,

alltid
i gryningen sover friden tillsammans med vår kärlek

du är evighetens kyssar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 01:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
härlig
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth