Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig pil



Min akilleshäl

Är min själ


Den är odödlig och stark


Men träffa rätt punkt ..

Så faller jag långsamt och tungt ...





Fri vers av Broder Jakob
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 01:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att falla långsamt och tungt
nära den delen där svagheten sitter
lika bra att visa den offentligt

ty
det är en styrka att kunna visa sin svaghet
2010-02-01

  peter markurth
denna var braskalad rätt ord, känsla
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob