Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånger


Dina sånger kom till min sovande själ,
som ett stänk av sanning,

undrar varför du orkade älska min djupa brunn
i natten brinner svaren på en kärlek,

du fann mig nu,
bor i hjärtat av en sann kärlek
våra kroppar möter natten

tillsammans






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth