Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet ler en tår besegrad i ditt vackra sinne

Skönhet ler en tår besegrad i ditt vackra sinne
vi älskar nu,

du är en dröm av silvermånens ljus inatt,

den första i min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-01 01:13



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-01

    christie
Tycker om den
2010-02-01

  Anna*
Väldigt fin! Gillar!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth