Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skönhet utav guld besegrar tiden

En skönhet utav guld besegrar tiden
vi kysser smärtan nu

tillsammans är vi kärleken en vår i regnbågens färger
då du log mot min själ

och älskade förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 01:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fin..
2010-02-01

  LenaJohansson VIP
vackra ord
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth