Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar nu din bild och kärlek denna natt

väntar nu din bild och kärlek denna natt
då dimman skingrat verklighetens brus,

våra hjärtan i en dröm
förenade i kärleken,

eviga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 01:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker..
2010-02-01

  LenaJohansson VIP
fint
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth