Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då går möjligheterna dig förbi

En prick på väggen
det är historia
den bär
den minsta
av
helgonsgloria

Vittnar om en svunnen tid
och bry dig ej om
trötthetsrid

Stirra inte allt för länge




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-10-29 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan