Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upptäckte ett smyg-poetiskt inslag i en uppsats om hållbar utveckling...


Antagonisten

För det är vi som gjort
relationen med naturen
ohållbar
Vi har tagit allt,
dödat varandra och
gjort himlen i Peking grå.
Ty människan är antagonisten
i spelet.




Fri vers av Karin E
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"When all the hidden pity in the Forbidden City comes out..."
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E