Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart till nu



änglar kan ej höra
fast känslor förmedlas ändå.

vill slita i dina rötter.
gav du mig ditt liv vid vårt sista möte?

tyst, mitt hjärta
still nu..
du kommer länge att tänka.

i en plats som är oförändlig
kan dem odödliga minnas?

jag vänder på bladet
livet lyser i vitt.

jag är endast mänsklig.
jag skriver på nytt.




Fri vers av Nerdissta
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta