Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter 7år

Du ljuger ej ty jag är kungen av ditt universum
din tillit gränslös,

mina gener flyter genom tiden nu
i form av dina tankar,

du är min älskade dotter




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 327 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-01 21:27



Bookmark and Share


  Angela Hansson H
oerhört fina ord, blir till poesi
2010-02-02

  mare VIP
Vackert..
2010-02-02

  sulimaa
den var fin :)
2010-02-02

  anits VIP
Fin
2010-02-01

  Suzy med punkterna
Ack våra kära barn.............så söta, älskande och tillitsfulla.
Fint skrivet till din flicka.
2010-02-01

  poetryGirl
söt
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth