Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden i ditt bröst

Universum
elden i ditt bröst
en kärlek,

starkare än döden jag förnam ett tvivel på din existens inatt
du såg,

skuggan av en tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-02 00:53



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Mycket rent och smakfullt,,
2010-02-02

  Stefan Viljehammar
Så vacker.
2010-02-02

  mare VIP
Mycket fin..
2010-02-02

  Yrre VIP
Mycket stilla, mjuk och ärlig, tycker mycket om denna.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth