Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(mineral eftermiddag)


men jag tittade bara, ordlös

jag önskar att det fanns smink för hjärnan
en vodka frukost.
om ni spacklar era ansikten
och slipar på era manus
då borde jag få gömma mig också.

ge mig en sjukdom så att jag kan få en botemedel.
skriv ett recept på en flyktväg.

och nu
gräv djupare innan blodet stelnar
ge mig ett ögonblick av sanning
framställ ren ärlighet.
jag vill lära känna mig själv.




Fri vers av Like a Cat
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat