Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Sakta kysser vi varandras smärta adjö
vet att du kommer att älska mina sagor för evigt ,

ty jag brinner i din närhet och ser att dina ögon gråter glömska

kom och lägg dig här brevid älskade flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-02 20:28



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
sakta kysser vi varandras smärta adjö
underbar....
kyssar kan göra under mmmm
2010-02-06

  Angela Hansson H
min favorit hittills...
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth