Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iver


Yxan glittrade mörkröd, bensågen, kaustiksodan, hinkarna, fräsande stank, blod, benpipor, delarna av din kropp, de ännu ej upplösta, feberaktig iver, klarsyn, återkommande spolningar i klossetten väntar på din själs upplösning,

jag log i gravkammaren skapad av en toalett

i gryningen är spåren av vansinnet borta


gryningen skänker sinnesfrid


in i döden hade du tittat på mitt ansikte


som ett sjukt rådjurskid


anade du detta?


jag skrattade hysteriskt och spolade väggarna rena från blod....







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth