Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang, du är död

Blodet täckte medens halva rummet ,
likt en solfjäder sprutade det ur din stupe,

tiden stannade
vapnet i min hand var varmt,

röken ur mynningen
ringandet i högra örat,

jag lyfte mitt vapen
tittade ut i mörkret,

vinternatt
hjärnan,

hettan
totalt meningslöst,

smällen träffade som ett slag i magen
svartnande tankar,

rinner sakta ur min själ










Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth