Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda sak

Om det finns en enda sak som jag önskar
är det inte en sak som jag gjort

Om det finns en enda dröm som jag drömer
är den inte med mig som jag är

om det finns en enda sak som jag älskar
hatar nog denna sak mig

om det finns en enda sak som är säker
har den inget att göra med mig




Fri vers av Henrik Conradi
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Conradi
Henrik Conradi