Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dog



Ditt ljus kastar skuggor över kärlekens helveten
oceaner av tid delar känslan av saknaden,

likt ett eko i en kall och tom oändlighet
jag står vid randen till din grav och vrålar ut ditt namn,

universum tiger stilla
ovetande angående patetiska kval,

en mäniskas lycka
beroende av turen,

skriken i mitt huvud är outhärdliga
ty du återvänder ej från graven,

jag älskade dig för helvete

min egen lilla flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 21:47



Bookmark and Share


  hilja
Usch, bra skrivet...Känner mycket när jag läser detta
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth