Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(måleri Upphovsrättsskyddat Peter Markurth)


Ser en kärlek falla

Ser en tystnad i ditt hjärta älska
krossade drömmar,

dina andetag i min kärlek
vi lever ännu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth