Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar rör min själ inatt

Skriken i betong
ekon av en svunnen tid,

dina läppar rör min själ inatt
tillsammans,

evighetens ljus,

tänder verkligheten i ditt hjärta med min kärlek nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 22:30



Bookmark and Share


  Tini Tut
Erotiskt.....
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth