Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ljus brann av saknaden efter en sanning i mitt hjärta


Jag såg medens dina sanningar i ett skrik av smärta
hjärtat stank och munnen blödde,

dina ljus brann av saknaden efter en sanning i mitt hjärta


du fann mig ej levande




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-02-02 22:44



Bookmark and Share


  erkki
Resultatet när passion och egoism frontalkrockar? Starkt känslosamt på något sätt. Svek?
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth