Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de yngre...(minns min tonårstid här) (repris)


Ungdomen

16 i dont knew what to do
16 år,

blodet sprutade igår
skiter i att bli soldat

eller lakej
we gona raise hell,

kill all fears
fan,

mörkret väntar mig
helvetet lurar runt hörnet,

om du ej tar på dig kostym,

och låter kapitalet rulla


arbeta för diktaturen







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth