Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=hLw95BY3QoU hör mig tala om marxism


Fuck off

Rykande sitter den klistrad i min hand
ensam står jag och beskådar ödeläggelsen,

hur fan får man 14 skott till försvar av egen person
sirener,

skrik
vansinniga böner av smärta,

snurrar till
verkligheten ändras ett tag,

mot evigheten
springer,

blodpölar
törstande oceaner,

frihet
jag stod och segrade,

vapnen sätter punkt för alla argument
kylan,

domningarna
svetten,

nu har jag tagit två mäniskoliv
jävlar samvete,

plågar
gråter tysta tårar,

resten av livet flyter framför morden jag begått
berått mod,

livsfarlig,
inlåst,

foton,
en dag ska jag flyga tillbaka till min barndom och kärleken,

utan hyckleri
hur fan kunde ni pressa mig,

dra åt helvete era förbannade svin
gråten i halsen,

vill ej visa
sanningen bortom svikna ideal,

brinner i förståndet
jag ensam vet,

att värdet av ett liv försvinner då vapnet avfyras..








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth