Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni ser igenom själars poesi då himmel möter oskyddade tankar uti nattens hopp

Jag låter orden vara fria nu
ni ser igenom själars poesi då himmel möter oskyddade tankar uti nattens hopp,

du var min princessa då
landet i mitt hjärta,

vi föddes bortom regnbågen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-03 00:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-03

  poetryGirl
så duktig du är
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth