Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår doft

omedvetna tårar nu inatt
ditt andetag i mina tankar,

vår doft
käleken vi har,

såren blev till ärr då jag kysste dina tankar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-03 00:38



Bookmark and Share


  Njord
Vacker stämning i denna!
2010-02-03

  poetryGirl
vackert--
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth