Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vinter för länge sedan


Jag behöver mitt hjärta

Du tog något som var mitt,
sedan försvann du

Jag behöver mitt hjärta för
att leva

Jag vill inte leva utan dig

Att vakna varje morgon
och veta att du är borta
för alltid

Det är så smärtsamt och
jag vill bara skrika och gråta

Vill strunta i skolan, ge fan
i allt

Snälla ge mig tillbaka mitt
hjärta så jag börjar leva
igen

Vill orka ta mig igenom
det här, men hur...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP