Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Längst ner finns det ett hål
i en strumpa så använd

Eller finns strumpan runt hålet

Finns livet runt mig eller
jag i livet

är det du som är i mig eller är det jag
som är runt dig

Du säger att det är ett hål i tegelväggen
jag säger att det är en tegelvägg runt hålet




Fri vers av Karin E
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 10:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Filosofiskt sköna tankar som bär och ger eftertankar !!
2010-02-05

  Lady Alassa
utmärkt förklaring att talet 2 finns
2010-02-03

  C.Källner
Elegant reflekterande
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E