Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver kärlek i din själ inatt

Skriver kärlek i din själ inatt
vi seglar samlat hjärta nu,

dina ögon glittrar
diamanter i min natt

förblindar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-03 19:36



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker..
2010-02-03

  Stefan Viljehammar
Ryser av välbehag.
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Förtjusande mjukt och fint
2010-02-03

  Arro
vackert
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth