Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann kärlek

Kärleken beskådar jag denna dag
såg djupt i dina ögon,

de glittrade till
du är en flicka som givit allt du har till mig,

jag ska kyssa dig genom alla helveten
mörda din död,

bevara vår kärlek i min själ för evigt
jag vet att detta är det största man kan få,

du är min gumman

och jag gråter utav lycka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-03 20:30



Bookmark and Share


  Sunlight
Kraftfullt ur djupet av hjärtat, förmedlar verkligen en ögonblickskänsla.
2010-02-04

  LenaJohansson VIP
fin kärleksförklaring
2010-02-03

  Arro
vackert
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Så fint
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth