Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grynigsbestyr

Tiden går
du såg en våldnad gå över den grav där sanningen vilar,

gömd i tiden-evigheten för hungriga blickar
vill någon se den?

slavmoralen vi besitter
det binda hates raseri,

liken i mitt hjärta tar sig ingenstans
målar helvetet vi alla lever i på dukar,

ramar in mina sanningar
färgerna blixtrar i natten,

du tittar förundrat in i mina blåa ögon
böcker i massor fyller rummet,


kärleken fyller luften
vi blir ett med tiden,

dagar fyllda utav rus besegrar helvetet du bar i ditt hjärta
nu vaknar de dödliga,

slammrar fram en vilja att existera parallellt
vad har de med konsten att skaffa,

dualismen
bryter ned stjärnornas glans


till stoft av hoppets kranka stank
nu ska vi älska

in i

evigheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 21:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Stark....mycket bra..
2010-02-04

  LenaJohansson VIP
mkt bra..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth