Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprightskyddat Peter Markurth)


Ord av fasa

Vakna i min famn - blott drömma
ord av fasa,

älskar du mig
kommer sanningen att skimra,

själen är en boning - gör du allt
för att återställa vårt helvete,

och leva
i mig förevigt,

vi kan drömma om tider av guld
köra bort likmaskarna,

gräva
dem ur din hjärna - hur förenas vi nu - jag vill bara ha dig,

ord, bara tomma
uttryck,
för

helvetet utan din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-03 22:03



Bookmark and Share


  aol
starkt om känslor kärlek helvete
2010-02-06

  Sunlight
Starkt och kontrastrikt, mycket bra skrivet!
2010-02-04

  LenaJohansson VIP
mkt bra..
2010-02-03

    //Nikita
Sådan vacker känsla du beskriver, jag tror jag förstår!
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Blir dubbel.......att återställa helvetet och sen kärlek.....kärleken passar ej i helvetet även om den många gånger vistas där
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth