Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssarna möter din skugga bortom kärleken

Kyssarna möter din skugga bortom kärleken
ryker askan ännu,

förenade i livlösa samtal utan karaktär
blinda,

rasande besegrande tiden
förlist och återfunnen är din kärlek äntligen

fragment av kött och blod








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 23:18



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
utrycksfullt och starkt bra språket skall tänjas.
2010-02-03

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth